Asset Publisher

Back

System Specialist

System Specialist

Oletko sinä etsimämme tehotykki mahtavaan tiimiimme?

Etsimme nyt System Specialistia CIO Office -yksikköömme Helsinkiin. Yksikkömme vastaa yrityksen palvelutuotannon järjestelmien kehityksestä ja ylläpidosta.

Seuraava mahdollisuutesi

Tehokkaan palvelutuotannon taustalla ovat aina toimivat järjestelmät, joita laaja asiantuntijajoukkomme käyttää päivittäin parhaan palvelun tuottamiseksi asiakkaillemme. System Specialistin roolissa olet avainasemassa palvelutuotannon järjestelmien elinkaarenhallinnassa. Tarjoamme selkeän vastuualueen osana palvelutuotantojärjestelmien kokonaisuutta, jota yhdessä asiantuntevan tiimin kanssa pääset ylläpitämään ja kehittämään. Tehtävässä henkilökohtainen kehittyminen on tärkeässä roolissa ja sitä tuetaan yrityksen puolelta tarpeen mukaan.

Miksi sinun kannattaa hakea juuri meille?

Cygate Oy on kasvun paikka − kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Meillä työskentelet roolistasi riippumatta toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa sekä alasi huippuasiantuntijoiden kanssa. Vastuu ja vapaus kulkevat meillä käsi kädessä, ja jotta sinun on helppo yhdistää se tärkein eli vapaa-aikasi mutkattomasti työhön, tarjoamme sinulle kilpailukykyisiä työsuhde-etuja sekä modernit työvälineet, joiden avulla teet sekä työstä että arjestasi juhlaa, joustavasti.

Odotamme sinulta:

  • Admin-tason kokemusta Linux-käyttöjärjestelmistä ja kykyä soveltaa osaamistasi 
  • Kokemusta ja ymmärrystä verkkoteknologioista 
  • Kokemusta Java-ohjelmoinnista 
  • Skriptaustaitoja sekä SQL-osaamista
  • Kehität jatkuvasti omaa osaamistasi ja opiskelet uusia teknologioita oma-aloitteisesti
  • Osaat työskennellä osana tiimiä sekä tiimin sidosryhmien kanssa, mutta toimit tehokkaasti myös itsenäisesti 
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista sekä kirjallista taitoa

Eduksi on myös:

  • Ymmärrys tietoverkkojen valvonnasta (esim. SNMP) 
  • Ymmärrys Web Service -rajapintojen hyödyntämisestä 
  • Ymmärrys autentikoinnista

Tehtävään valittavalle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti hakija voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa Katri Mäenpää, puh. 040 827 3177 tai katri.maenpaa@cygate.fi.

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme?

Lähetä meille itsesi näköinen työhakemus palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään su 10.12.2017.

Hae tehtävää Telian sivuilla!


Asset Publisher

Open positions

System Developer

Etsimme nyt System Developeria CIO Office-yksikköön Helsinkiin. Yksikkömme vastaa yrityksen palvelutuotannon järjestelmien kehityksestä ja ylläpidosta. Hae tehtävää 14.1. mennessä! Read more

Data Scientist

Etsimme nyt Data Scientistia Service Operations –yksikköön Helsinkiin. Hae tehtävää 7.1. mennessä! Read more

System Specialist

Etsimme nyt System Specialistia CIO Office -yksikköömme Helsinkiin. Hae tehtävää 10.12. mennessä! Read more