Asset Publisher

Back

Cygatesta tuli violetti

Cygatesta tuli violetti

Published June 2 2014

Vanhaa Cygaten logoa ruuvaillaan parhaillaan irti Käpylän toimiston seinästä merkiksi siitä, että olemme nyt entistä tiiviimpi osa emomme Soneran B2B-liiketoimintaa. Jatkamme toimintaamme omalla vahvuusalueellamme entiseen malliin nykyisissä toimitiloissa, mutta pian Tuusulanväylää pitkin kiitäville näkyy uusi, violetti ilmeemme.

Tavoitteena on näkyä suomalaisille asiakkaille entistä yhtenäisemmin ja hyödyntää paremmin kokonaisuuden vahvuuksia asiakkaan parhaaksi. Olemme vuodesta 2007 kuuluneet TeliaSonera-konserniin, ja nyt oli hyvä hetki lähteä tiivistämään emon ja tyttären toimintoja.

Otimme TeliaSoneran yritysilmeen mukaisen brändin käyttöömme torstaina 22.5. Olemassa oleviin sopimuksiin, palveluihin tai palvelutasoon tällä ei kuitenkaan ole vaikutusta.  Muutoksella ei myöskään ole henkilöstövaikutuksia eikä vaikutusta asemaamme erillisenä yhtiönä – olemme nyt keltaisen sijaan violetti.

Mitä yhteistä meillä on yhtenäisen ilmeen ja värityksen lisäksi?

Jatkossa Cygaten asiakkailla on entistä paremmin koko Soneran yritysliiketoiminnan asiantuntemus käytettävissään. Cygaten ketteryys ja asiantuntemus puolestaan tukevat Soneran asiakaskuntaa entistä paremmin. Kyberturvallisuus- ja konesaliteknologiaosaaminen tukevat myös erinomaisesti Soneran tarjoamaa. Nyt on käsillä se kuuluisa win-win -tilanne.

Eri osa-alueiden osaamisten ja kokemusten yhdistäminen on aina ollut Cygaten toimittamien ratkaisujen ja palveluiden tärkeimpiä rakennuspalikoita. Alan markkinat ovat jo pitkään olleet epävakaat ja välien tiivistäminen mahdollistaa palvelun jatkuvan parantamisen ja kilpailukyvyn vahvistamisen.

Runsaan 20 vuoden aikana Cygate on kasvanut reititin- ja teknologiaosaajasta tietoverkkojen, tietoturvan ja palvelinkeskus- sekä viestintäpalveluiden vahvaksi tekijäksi. Historiankirjoihin ja arkistokaappeihin on matkan varrella kertynyt paljon kaikenlaista, yksi vanha logo mahtuu hyvin mukaan.

 

Ilkka Äyräväinen
toimitusjohtaja
Cygate Oy


Asset Publisher

News

SOK ja Cygate Oy solmivat ICT-yhteistyösopimuksen icon

SOK ja Cygate Oy solmivat ICT-yhteistyösopimuksen

Published January 11 2018

SOK ja Cygate Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen tietoliikenneverkkojen kokonaispalvelusta. Sopimus kattaa myös tietoturva-alueita ja laajentaa nyt neljä vuotta kestänyttä yhteistyötä.
Cygate Oy ja Advenica tarjoavat turvallisuusviranomaisille soveltuvaa kyberturvaa icon

Cygate Oy ja Advenica tarjoavat turvallisuusviranomaisille soveltuvaa kyberturvaa

Published December 11 2017

Cygate Oy on tehnyt strategisen kumppanisopimuksen kyberturvallisuuden asiantuntija Advenican kanssa.
Telia vahvistaa kyberosaamistaan ostamalla Propentus Oy:n icon

Telia vahvistaa kyberosaamistaan ostamalla Propentus Oy:n

Published November 30 2017

Telian tytäryhtiö Cygate Oy ostaa identiteetin- ja käyttövaltuushallinnan edelläkävijä Propentus Oy:n. Yritysosto tukee Telian strategiaa investoida ydinliiketoimintaa vahvistaviin palveluihin. Vahvasta kyberturvaosaamisestaan tunnettu Cygate Oy pystyy yrityskaupan myötä tarjoamaan asiakkailleen entistä kattavampia tietoturvan kokonaisratkaisuja.
Cisco palkitsi Cygate Oy:n vuoden 2017 Meraki-kumppanina! icon

Cisco palkitsi Cygate Oy:n vuoden 2017 Meraki-kumppanina!

Published November 28 2017

Cisco antoi vuoden 2017 Meraki-kumppanuuspalkinnon Cygate Oy:lle 23.11.2017 järjestettynä Kumppanipäivänä.
Uutiskirje, syyskuu 2017 icon

Uutiskirje, syyskuu 2017

Published September 29 2017

Osaamista ja asiantuntijuutta käyttöösi - lue uutiskirjeemme!